Welkom in de nieuwe fotostudio!

Een nieuwe fotostudio deed me nadenken over… een nieuwe blog. want yes!…

in juni 2018 opende ik een nieuwe fotostudio op het Antwerpse Zuid.

De studio is gelegen in een klein gezellig straatje dat aan de ene kant uitkomt aan de Scheldekaaien en aan de andere kant in de Kloosterstraat.

Hoe rustig de Goedehoopstraat is, zo levendig is de Kloosterstraat. Een mooie combinatie. Om nog maar te zwijgen over de vele leuke winkeltjes in de buurt die mijn inspiratie blijven prikkelen.

Het is de eerste keer dat mijn studioruimte grote etalageramen heeft en daar ben ik ZO blij om. Met het ruime daglicht in de studio ben ik ook all the way gegaan met plantjes. Mijn groene vingers zijn nog niet helemaal op punt (tips altijd welkom), maar ik kan er echt van genieten om de plantjes te zien groeien en bloeien in mijn omgeving.

De studio is opgedeeld in 2 onderdelen. De achterste ruimte is gereserveerd voor newborn sessies. Daar is het rustig, met de nodige privacy en genoeg ruimte voor een luxueuze beanbag en mooie props en dekentjes. Zo kan de fotosessie zo smooth mogelijk verlopen.

De voorste ruimte is de plaats waar de andere fotosessies, zoals baby-, kinder- en portretfotografie plaatsvinden. Het is een mooie en praktische ruimte met leuke hoekjes voor creatieve invalshoeken. Met kinderen ga ik ook heel graag naar buiten tijdens de fotosessie en ik heb al een aantal erg leuke plekjes ontdekt in de buurt van de fotostudio.

Er is een kleine bar waar je drank en wat versnaperingen vindt voor tijdens de fotosessie. Een newbornsessie kan toch een 3 tal uurtjes duren, dus zorg ik graag wat mee om ‘de inwendige mens te versterken’, zoals dat heet.

In de buurt is er een speeltuin en ook verschillende leuke eetgelegenheden. Je kan dus zeker na de fotosessie nog wat in de buurt blijven rondhangen.

Nieuwsgierig? Ik hoop jullie zeker een keertje te mogen verwelkomen in de fotostudio!

Groetjes,

Ake.


Gepubliceerd op:

Terug naar het blogoverzicht